2012. júl. 3.

Konad július – mindent a körömnyomdákról

Örömmel jelentem be, hogy a júliusi hónap fő témája a Konad lesz. Azért néhány aktualitás bekerül majd, de a körömnyomdák lesznek a középpontban. Hogy nem tudod, mi az? Ne izgulj, a következő posztokból minden ki fog derülni.
Elöljáróban: a Konad egy koreai cég, akik először dobtak a piacra körömnyomdát. Ezzel az egyszerű eljárással kevés kézügyességgel is gyönyörűséges mintákat lehet alkotni. Az angolban a konading mára a körömnyomda szinonímája lett. Körbejárjuk, hogy mit, hol, mennyiért lehet kapni a körömnyomda piacon, milyen minőségűek a termékek és miket lehet velük alkotni.



Több ismerősöm gondolkodik rajta vagy kezdte el most, és sok a felmerülő kérdés, nekik szeretnék segíteni kicsit. No meg magamnak is szeretném rendbeszedni, hogy milyen mintáim vannak, régóta készülök végigfotózni őket. Ez a hónap tehát kicsit katalógus jellegű lesz. 

Ha már használod a körömnyomdát, fotózd le körmeidet és küldd el nekem. A legjobb alkotásokat közzéteszem a hónap végén.

1 megjegyzés:

  1. Szia, olvastam, hogy küldhetünk neked képeket. Hogy? Mármint email címre vagy hova? Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem. :) Köszi

    VálaszTörlés