2012. dec. 21.

China Glaze Hunger Games – Capitol Colors 1.

Az éhezők viadala az idei év elejének egyik nagy kasszasiker mozija volt az Egyesült Államokban. A könyv gyorsan megjelent nálunk is meglovagolva a hullámot. Érdekes, hogy itthon nem lett akkora siker. Pedig a világnak ez a fele az, ami már két jelenetből is leveszi, mi a berendezkedés, hisz nem olyan régen még léteztek diktatúrák felénk is. Nem szeretnék sokat elárulni a cselekményből, elég legyen annyi, hogy két tinédzser a túlélésért harcol egy valóságshownak beállított büntető viadalon, ahol a körzetek gyermekeik életével fizetnek a korábbi felkelésükért. A komoly téma mellett látványos fantasyt is kapunk. Melegen ajánlom az elolvasását elsősorban, mert az gyomorba markoló élmény. A film is kiválóan sikerült, majdnem ilyennek képzeltem el ezt a világot. Most jelent meg DVD-n.
Na de a lakkok! A China Glaze régen bejelentette a kollekciót, de aztán jogviták adódtak, sokat kellett változtatniuk a koncepción. Először a szereplőket szerették volna megjeleníteni, végül a 12 körzetet szimbolizálják a színek. Ebből 6 színt vásároltam meg. Lássunk ma belőle 3 rejtett csillámosat.
Agro (11-es körzet – mezőgazdaság)
A legszebb zöld, amit eddig láttam. Csodálatos, meleg olajzöld arany csillámokkal. Egy fotón még mintha némi holo csillogás is feltűnne. A valóságban azért ne várjátok, hogy ez látszani fog, csak az, hogy valami szépségesen mély árnyalatot viseltek.


Harvest Moon (9-es körzet – gabona)
Rézbarna metál fólia hatású lakk arany csillámokkal. Egy gazdag aratás szimbóluma. Simán, könnyen felvihető.


Riveting (3-as körzet – technológia)
Fantasztikus, égetett narancsszínű, zselé állagú lakk. A felvitel, a fedés, a szín: minden csodálatos, szerelem első látásra!


3 megjegyzés:

  1. A könyv 2 este... Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz, hogy minél előbb el akarom olvasni. Második, harmadik részének is nekiállok... ünnepek után, remélem. Ugyanakkor a filmet még nem láttam...

    VálaszTörlés
  2. Szia! Halgass rám, ne most, az ünnepek alatt olvasd el. Kiválóak a regények, de nincs totális happy end, csak úgy, mint az életben. Én nagyon depressziós voltam utána. Inkább az ünnepek utánra tartogasd. :)

    VálaszTörlés
  3. 3 gyerek mellett most nem is lenne rá időm:) Majd ha elkezdődik az ovi, suli nekik...

    VálaszTörlés