2012. dec. 25.

A három álomlakk

A Jézuskának nincs szíve. Ha lenne, hozott volna ilyeneket nekem. Másként nem jutok hozzájuk úgysem. Az idén is sikerült néhány olyan lakkal előrukkolni, amikért odavagyok. A következőkben jöjjön a top 3, ami sosem lesz az enyém. Részben azért, mert ebben a kis országban nem forgalmazzák őket, részben azért, mert bőven a büdzsé felettiek, ennyit akkor sem költenék, ha megtehetném. Ebből következően a képeket is gugliztam, a forrásokat alatta látjátok.
Gold Leaf topcoat
Több márka is készített ilyet, a nagyok közül az OPI, illetve sok indie készítő is. Igazi, 24 karátos levélkék úsznak az átlátszó alapban. A flakiek királynője! Összehasonlítás a kedvenc bloggeremtől: http://www.thepolishaholic.com/2012/12/gold-leaf-top-coat-comparison.html

Dior Jungle
Ez meg a shatterek királynője. A készlet egy arany színű alaplakkból és egy krokodilbőr-szerűre száradó fedőlakkból áll. Állat.

OPI Black Spotted
Ez a Pókember kollekció darabjaként csak Franciaországban került a boltokba. Furcsa, mintha olajszerű fekete felület lenne a lakkokon, szabálytalan foltokban tűnik át az alap.


Nektek melyik jön be?

1 megjegyzés: