2012. dec. 25.

China Glaze Holiday Joy 2012 - 1. rész

Sziasztok!
Boldog karácsonyt mindenkinek! Mit hozott a Jézuska? Nekem nem hozott lakkot:(. A Hugicámban bízhatok már csak, ő ma érkezik.
Nektek ma igazi karácsonyi kollekciót hoztam: China Glaze Holiday Joy 2012 kollekcióból az apró holo csillámos-glitteres lakkokat. Hármat választottam a kollekcióból, a negyedik Champagne kisses egy pezsgőszínű volt, és ősszel már vettem egy hasonlót, szóval két ennyire közeli árnyalat nem kellett. A lakkokra jellemző a korábban már látott formula: átlátszó alapban nagyon apróra őrölt gliterek adják a színt, amiben most holo csillámot is kevertek. Ez a kollekció is mattra szárad, de a holo csillámok akkor is csillognak benne. Az ujjaimon három rétegben mutatom, így jól fed önmagában, a kisujjamon feketén egy rétegben, hogy lássátok, rétegezve hogyan mutat. Először magában, aztán fedőlakkal jönnek.

Angel Wings



 Glistening Snow



Winter Holy

Csodálatos erdőzöld, ez száradt a legérdesebbre. Elviselt volna több réteg fedőt is. A feketéhez elég közeli, rétegzéshez nem annyira jó. Viszont csodálatos a holo benne!




Nektek hozott lakkot a Jézuska? Milyet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése