2013. márc. 29.

AVON virágszirom kollekció 4- Painted Peony

Sziasztok!
Akkora izgalmat keltett már a hozzászólásokban, hogy jöjjön a héten az új, limitált tavaszi kollekciót mutatom be. A formulájuk a nailwear pro+, gyönyörűen kenhető, szépen terülő fajta. A színek a tavaszi virágszirmokat idézik, feldobva egy kis többdimenziós rejtett csillámmal, ami gyönyörű mélységet ad a lágy színeknek. Igazi favoritok a pasztell vonulatban!

Ma az utolsó színnel jövök, a Painted Peonyval. A Sweat Pea Dream annyira halványnak tűnt a képeken, hogy nem vettem meg. Igazából az egész kollekció nagyon halványnak tűnt a promo képeken, meg voltam győződve, hogy áttetsző vagy gyöngyház lesz, ehhez képest gyönyörű a fedésük.



A Painted Peony lazacszínű lakk arany shimmer pelyhekkel. Szintén csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni, két rétegben gyönyörű. Egyszerűen akarom a sötétkéket is, hozzák be!


2 megjegyzés:

  1. tyűha:)
    Botrányosan kevés avonos lakkom van! Főleg,ha azt nézem, hogy hosszú évek óta folyamatosan használok avon termékeket! Talán azért van ez, mert mindig azt mondtam, ráérek megrendelni majd a következőben, majd.... de azt hiszem, változtatni fogok ezen, muszáj egyszerűen... annyira jók ezek a lakkok is, na az új színek meg... jaaaaaaaaaaj:))))))

    VálaszTörlés