2012. okt. 8.

China Glaze – lux and lush

Sziasztok!
Először is bocsánatot kérek a hűséges olvasóimtól, látom, hogy néztétek az oldalt és kerestetek. Sajnos kissé összeborult körülöttem az élet, és nme sok időm maradt a hobbira. Kárpótlásul jöjjön a legjobb áttetsző flakie!
Tavasszal jött ki a Hunger Games kollekcióban ez a flakie, agyon hypeolták a bloggerek. Igazuk volt? Nos, döntsétek el magatok. Az alap itt is átlátszó. Ebben úsznak a kifejezetten nagy méretű, ezüstös csillogású pelyhek.
CHG lux and lush üvegben
CHG lux and lush közelről












Nagyon jó a textúra, a pelyhek kiterülnek, könnyű vele dolgozni. Az alap ehhez mérten nagyon sűrű, mintha ragasztót kennék fel. A szokásos egy-kettő és három rétegben tettem fel feketére.  Három rétegben már nehéz úgy dolgozni vele, hogy ne csomóban álljon össze a pehely, elég két réteg bőven. Látszik, hogy itt is van egy kis színjátszó hatás, zöld és arany árnyalatok jöttek elő a feketén.
CHG lux and lush természetes fényben
CHG lux and lush mesterséges fényben
Ezt a lakkot valójában közepes-világos árnyalatokra tervezték, ezen mutat legjobban az üvegszerű, töredezett hatása, akkor határozottan ezüstös a flakie. Semleges szürkére tettem fel bemutatni, és csodát tett vele. Egészen high-tech lett, nem?

Nektek hogy tetszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése