2012. nov. 17.

Kleancolor – What girls really talk about 1.

Ma a saját magamnak választott miniszett első néhány lakkját mutatom be. Hat darab 5 ml-es lakk van benne. Hm, amiről a csajok beszélnek… - engem a neve fogott meg igazán. Be kell valljam, sokszor a név alapján választok lakkot. Ez a szett tényleg csajos lett, bár így a fotón nekem semmi különös. Na de várjatok csak, mik vannak itt!

Black out
Szinezett fekete alapban (ezek a gyakorlatban inkább szürkés, áttetszőek) ülnek a az ezüst mikroglitterek és a kicsi és nagy hexagon holo glitterek.

WOW! Az üvegben semmi különös szürke igazi nagy dobás a fekete alapon!


A saját körmömre egy csillogó fehér alapot választottam sajnos, amin nagyon zavaró volt a szürkés szinezett alap, így nem érvényesül igazán. Csak sötét alapra tegyétek az ilyen lakkokat!

VIP
Átlátszó alapban világos piros, ezüst és holo részecskék úsznak. Egyszerűen meseszép!



A saját körmeimre bronz színű alapra tettem fel. A kamera szemét egyszerűen kinyomta a holo, ettől sokkal jobban látszik a piros a való életben, és sokat dob az összképen. Bármilyen közepes vagy sötétebb tónusra jó.

Kiss goodbye
Átlátszó alapban nagyon finomra őrölt kék, lila, rózsaszín és holo csillámok. Gyönyörű!



Önmagában javasolnám viselni, fedőlakként semmit sem mutat az alapból. Nagyon szépen épül fel, jól fedett két rétegben (saját körmökön). Csak azért kell alá egy sötét réteg, hogy színek szebben érvényesüljenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése