2012. nov. 15.

Kleancolor – My daydream

A Kleancolor a legalsó árkategóriás, az USA-ból rendelt lakkom. Lassan száradó alap, bődületes színválaszték, kínai gyártás.  
Ma idegen tollakkal ékeskedek, mert a My daydream miniszettből vettem ki egy csillámost és egy glitterest. A piros glitteres annyira bénán nézett ki, hogy kihagytamL. A szettet a lányom kapta szülinapjára, ő adta kölcsön a fotók erejéig.
Twinkly Love
Átlátszó alapban rózsaszín, világoskék és ezüst szívecskék csücsülnek.


Az alap már-már ragasztószerűen sűrű, hogy megtartsa ezeket a nagy glittereket, mégsem jönnek könnyen az ecsetre. Kifejezett halászati mutatvány volt, hogy egyet-egyet felhelyezzek. Kéket pl. nem is sikerült kihalászni, miközben az is látszik, hogy az alap göröngyös lett, annyira sűrű. (Más márkák is gyakran járnak így a túl nagy méretű részekkel).
Szóval ha ekkora glittereket akartok feltenni, inkább a kézi munkát javaslom: szépen egyenként dobozból, egy nedves, vagy átlátszó lakkba mártott pálcikával felhelyezni praktikusabb. Az elgondolás azonban nagyon jópofa, kifejezetten mutatós kombó lett.
Diamond Pink
Halvány ezüstös-rózsaszín csillámok tömkelege csücsül átlátszó alapban.

Könnyű felvinni, jó a fedése, lehet önmagában vagy fedőlakként is alkalmazni. A Moyra 32-esre emlékeztet állagában és felhasználásában, csak sokkal halványabb, már-már ezüst tónus. Csak magamat tudom ismételni, nekem ezek Monroe-s színek.

A nagylelkű kölcsönre való tekintettel nem pazaroltam a lakkokat a saját körmömre, be kell érnetek velük feketén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése