2012. szept. 15.

Rose Nail 95

Sziasztok!
Az utolsó RoseNail a lila holo. Ez nem volt meglepi, azt kapod, amit az üvegben látsz: eszméletlen csillogást. Ugyanaz igaz rá, ami a többiekre: nehezen száradó, szagos alap. Kifejezetten sűrű alap. Ez mikroglitteres. Áttetsző alapban fémes halványlila mikroglitterek és picit nagyobb ezüst holo glitterek. Már egy rétegben is gyönyörű. Igazán jól azonban 3 rétegben sem fed, egy lilás alapot mindenképp tennék alá. Sztárfotók:

Rose Nail 95 üvegben

Rose Nail 95 közelről























Rose Nail 95 természetes fényben

Rose Nail 95 mesterséges fényben


És ilyen sötétlilán. AVON night violetre egyrétegben tettem fel, és én már így is túlzásnak érzem a csillogást. Azért szándékoltan kicsit életlenek a holo glitteres fotóim, hogy közvetízteni tudjék a holo hatást. Ha tűélesre veszem, nem látszik a színek játéka. Ez itt inkább gálaköröm. Ti tennétek fel ilyet nappalra?

Rose Nail 95 Avon night violeten

Összefoglalva: aluljárós minőségben is lehet szép színeket kifogni, ha hajlandóak vagyunk engedményt tenni a mi nőség oltárán. Azért ha bővebb a költségkere, én inkább másokat ajánlanék. Gyertek a jövő héten is, és meglátjuk, mi van még a meglepis zsákban!



2 megjegyzés:

  1. Avon alappal nagyon szép!
    Imádom a glitteres, holos lakkokat, toppereket, csak lemosni ne kellene:)))

    VálaszTörlés
  2. Hát igen... Az űrhajós-köröm módszer vált csak be nekem. Alufóliával betekerve a vattapamacs. Kiválóan lehet közben számítógépezni.:)

    VálaszTörlés