2012. szept. 6.

China Glaze Ray-diant

Az első glitter legyen az egyik kedvencem: China Glaze Ray-diant a tavaszi Prismatic kollekcióból. A kék párja már szerepelt itt.

sztárfotó
Makro




















Hogy a fedés jól látható legyen, fekete műkörmökre kentem fel, egy és két rétegben. Az első fotó természetes,a második mesterséges fényben készült. Nem azért fekete egy folton, mert nem fed jól, hanem mert tükröződik a fekete fényképezőgép. Valójában mér egy rétegben is majdnem tökéletes.



szobában

lámpánál


 A lakk felvitele álomszerű, különösen a glitter kategóriában: sűrű, kiválóan fed, szinte már egy rétegben is tökéletes. Zöldes-arany mattabb mikroglitterek adják az alapot, amiben sokszínű nagyobb, de még mindig kis méretűnek számító glitter csillog, mintha igazi ékkövek lennének. Kicsit recés lesz a felülete, ezért jól jön rá a fedőlakk. Éterien szép aranyszín, nagyon elegáns, különleges hatást lehet vele elérni.  Így néz ki a kezemen, imádom!



Nektek hogy tetszik? Írjatok!


2 megjegyzés:

  1. hm... különleges az biztos:) hétköznapra sok, de alkalomra csodaszép. (szerintem)
    jó kis hónap lesz ez :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából mivel a jó része mattra szárad, nem annyira vészes. Kevésbé feltűnő, mintha sima csillogó aranyszín lenne. A makro felvételek nagyon kiemelik a szépségét. Ha szigorú a munkahelyi dress code, persze nem javaslom, de simán lehet az őszi telt, gazdag trendszínekhez passzintani nappalra is.

      Törlés